سخنگوی شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی گفت: هیچکدام از خودروهای موجود به مکملهای بنزینی نیاز ندارند و لازم نیست که افراد از این مواد افزودنی و مکملهای بنزین استفاده کنند.
فاطمه کاهی، با بیان اینکه تاکید شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی این است که سوخت توزیعی نیازی به مکمل ندارد، تصریح کرد: این موضوع مربوط به تمام خودروها حتی خودروهای خارجی میشود و عرضه مواد افزودنی و مکملهای بنزین در جایگاههای سوخت مورد تأیید این شرکت نیست.
وی تصریح کرد: حتی استفاده از مکملهایی که استاندارد کافی نیز دارند، توصیه نمیشود؛ چراکه بنزین عرضه شده در تمام جایگاههای عرضه سوخت کشور مطابق با استانداردهای شرکت ملی پالایش و پخش، تولید و توزیع میشود.
بهتازگی نیز شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی اطلاعیه در این باره منتشر و اعلام کرد که عرضه مواد افزودنی و مکملهای بنزین مورد تأیید شرکت ملی پخش نیست.
با کم شدن بنزین سوپر در جایگاهها بازار مکملهای بنزین داغ شده تا جایی که حتی برخی از جایگاهدارها مالکان خودرو را مجبور به استفاده از مکمل های بنزینی میکنند و این در حالی است که چندین سال است که استفاده از این مکملها توصیه نمیشود.
بنزین معمولی در ایران با اکتان ۸۷ توزیع میشود و این در حالی است که برای بسیاری از خودروهای خارجی توصیه شده است که فقط اکتان ۹۳ به بالا استفاده شود. این توصیه داخل درب باک برخی خودروها درج شده و نشان میدهد که بنزین معمولی سازگاری مناسبی با خودروهای خارجی به خصوص خودروهای توربوشارژ ندارد.
حال حق با شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی است یا سازندگان خودرو؟!