این میزان تولید و صادرات نفت و گاز در بوشهر میطلبد که این صنایع نگاه خاصی به این استان داشته باشند و حداقل نیازهای این استان در حوزه تامین نفت و گاز برآورده شود.
بندرگناوه شهری مسافر پذیر است و به تناسب این موضوع میبایست زیرساختهای توسعه نیز در آن مهیا باشد.برخی از خانوادههای این بندر به دلایل مشکلات مالی و … هنوز قادر به گازکشی شهری نیستند.هرچند که این مشکل به صورت فصلی و همزمان با سرد شدن هوا اتفاق افتاده اما میبایست رایزنیها و برنامهریزیهای لازم درباره افزایش و تثبیت میزان سهمیه این شهرستان گردشگر پذیر انجام شود. بی شک کمبود گاز در حوزه خدمات دهی به مسافران این شهرستان نیز تاثیر گذار خواهد بود.
۱۰۰ تن گاز سهمیه آذر ماه جذب نشده است
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری گناوه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با بیان این که جذب سهمیه گاز مایع خانوار بر عهده شرکت پخش فرآوردههای نفتی و نظارت بر توزیع بر عهده اداره صمت است،اضافه کرد: از ۳۹۵ تن گاز سهمیه شهرستان در آذر ماه، ۱۰۰ تن آن جذب نشده که پیشتر هم در خصوص جذب سهمیه و نظارت بر توزیع پیگیری های لازم از طریق سازمان صمت،شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر و همچنین دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر، انجام گرفته است.
او دلیل کمبود را علاوه بر افزایش مصرف به دلیل افزایش تقاضا به دلیل سرد شدن هوا، مشکلات در تامین و عرضه از سوی پالایشگاه های مستقر در خوزستان دانست.
حسین امیری تاکید کرد : به صورت روزانه میزان سیلندرهای گاز ورودی به شهرستان توسط همکاران در فرمانداری از طریق شرکت های موزع، رصد و متعاقب آن از طریق شرکت پخش و اداره صمت پیگیری می شود.